tisdag 22 februari 2011

Om invandring, socialism och Bibeln


2011-02-22 ti 

Om hur socialism hänger ihop med invandring och integration mm.

1. Socialism är upphävande av äganderätten.

2. Ingen filosofi - politisk eller annan - ingen bok, ingen lag, ingenting skyddar Äganderätten så kraftigt som Bibeln. Äganderätten är i Bibeln skyddad bättre än den är av någon eller något i historien.

3. GUD ÄGER ALLT, därför att det är han som genom sin Son skapat allt som är, och intet är eller finns, som inte är skapat genom honom. (Om Du kallar Dig kristen och förnekar Skapelseberättelsen har Du en annan Kristus, en annan Son, en annan Fader än Sonen och apostlarna. Den som har Sonen har Fadern, den som har Fadern har Sonen. Den som inte har Sonen har inte Fadern.)

4. Gud ger åt vem han vill vad han vill. I förhållande till Gud är det Gud som äger det vi har. I förhållandet människor emellan är inte jorden eller något annat gemensamt ägd - "Du skall inte stjäla!"

5. Hela världen ägs av Gud - människan eller människorna äger inte världen gemensamt. 
Så ägs Sverige av svenskarna. Svenskarna är de som är arvtagare till dem som arbetat och verkat här i tusen år av kristen svensk historia.

6. Sverige är svenskarnas land, alltså är det svenskarna som äger rätten att bestämma vem som skall komma hit.


7. Det finns ingen rätt i Skriften, Guds Ord, eller enligt någon annan rätt överhuvudtaget, för vem som helst att flytta vart som helst, när man vill och dessutom ha rätt att fordra att bli försörjd av dem som vänligt tar emot dem.

8. Än mindre är det vare sig barmhärtigt eller klokt att ta in personer som man vet - av erfarenhet - att de hyser en ideologi som hatar vår kultur, och inte bara det, utan som anser sig ha rätt att arbeta på att ta över makten i vårt land. Ja ännu värre. Somliga KAN som "tack" till och med försöka mörda så många svenskar som möjligt som en hälsning till svenskarna mitt i julförberedelser och strax innan Lucia. Detta trots att man vuxit upp här, trots alla fördelar man haft, trots all tillgång till all välfärd. Det är samma mönster i Sverige och i England, det är sådana som är födda här som vänder sig i hat emot oss.

9. Det land som inte förstår att värja sig mot sådan ideologi saknar självbevarelsedrift.

10. Och om man tror att rättfärdigheten och barmhärtigheten kräver att man tar emot främmande människor som sina egna och att man måste ge dem allt gratis, sådant som vi själva ännu måste arbeta för att få, och som våra förfäder fått kämpa för i hundratals år (utan hjälp av andra folk!), och som vi nu också måste betala för att de skall få som inte arbetar - och allt detta trots att somliga av dem vi tar emot hatar oss och vill oss ont - ja då blir man alldeles mållös. Vad skall man säga om sådant? Som man bäddar får man ligga? När eländet kommer över oss, då är det för sent att klaga och man har ingen annan att skylla på än sig själv.

11. Hur fungerar de människor som vuxit upp här, och dragit nytta av frihet och demokrati och välfärd - och sedan vill döda de människor som gör detta fria samhälle möjligt. Och dessutom vill de införa ett samhälle som de eller deras föräldrar flyttat ifrån! Varför kommer de då hit?

12. Och hur fungerar vi som låter detta ske? De som arbetar blir av med typ hälften av sin rättmätiga lön genom orättfärdigt stöldhöga skatter. Våra gamla har det sämre än invandrare och grovt kriminella.  Skattepengarna går till sådana som inte kan språket, som inte vill lära sig svenska, som inte vill bli som vi, som inte vill passa in, utan som fordrar att de skall bestämma och att vi skall bli som dem. Hur är det möjligt att  vi har låtit detta ske år efter år i flera decennier?

13. Svenskarna som arbetar och sköter sig och betalar skatt, och som äger Sverige i egenskap av arvtagare till generation efter generation som i tusen år av kristen historia arbetat och verkat i Sverige, de föraktas, förtalas, motarbetas, fördöms och föraktas ja hotas med fängelse om de protesterar mot detta vansinne!

14. Sveriges riksdag har i ett par decennier minst tagit parti för dem som missköter sig och vänder sig mot dem som sköter sig, och ändå fortsätter de skötsamma att vara skötsamma. Vilket fantastiskt tålamod! Vilket heroiskt folk! MEN, en dag reser sig detta tålmodiga folk och säger nu ÄR det nog, NOG för nu! Nu RÄCKER det.

15. Förtryck har förr bekämpats i Sverige och det är tragiskt att våra gamla historiska läxor är glömda. Men, verkligheten väcker gammal glömd historia till liv - det bör alla beakta. Människan är inte gud, att förgripa sig på det egna folket leder aldrig till något gott.

* * *

Nya testamentet om arbete och bidrag och hjälp

16. Nya testamentet lär att den som inte vill arbeta skall (får) icke äta. 

17. Den som inte tar hand om sina egna är värre än en otrogen.

18. Nya testamentets församlingar har ingen hjälpverksamhet till otroende.

19.Av de troende hjälps inga män, endast kvinnor, och då bara om de är änkor, och bara de änkor som är ensamma och inte har någon familj eller släkt som kan försörja dem, och då bara om de är minst 60 år och för gamla att gifta om sig.

20. Välfärdsstaten är i total konflikt med Nya testamentet.

21. Nya testamentets församlingar predikar evangelium och beder för sjuka - det är allt av bidrag eller hjälp till utomstående man kan hitta.

22. Lägg därtill det absurda i att ta in personer till Sverige och låta dem bli försörjda samtidigt som de arbetar och planerar för att ta över vårt land.

23. Det kan jämföras med att kristna församlingar av idel ädel välvilja skulle låta muslimer bli medlemmar och sedan ge efter för deras krav på att få tillbedja Allah och tjäna honom och följa Muhammed och Koranen och Sharia och allt vad det innebär, inklusive förnekelsen av Jesu gudom och att han dog. Allt detta skulle få fortgå i en församling som säger sig vara kristen och följer Jesus men tillåter öppna förnekare! Skulle inte tro att de som talar mest om barmhärtighet från kristet håll när det gäller staten skulle tillåta detta i sina kyrkor. Men, vad vet man, kanske kommer detta också ske? [Mångkulturella församlingar är framtiden ]

24. OM socialism och det sken av kristendom som socialister gärna ger sina idéer kan mycket skrivas. Det här är ett stapplande försök att visa hur äganderätten hör ihop med invandringsfrågan. 

* * * * *