måndag 26 oktober 2009

om mig


2009-10-25 cid (uppdaterad 2011-02-21)
Uppvuxen i Habo, 2 mil norr om Jönköping, bland västgötasmålänningar, på den bästa och rätta sidan - västgötasidan.
Sattes som tvååring i söndagsskola hos fribaptisterna.
Är sedan dess fångad av Gud och Bibeln.
Gick i tonåren tre eller fyra somrar i rad sammanlagt fyra Bibelskolor i Flahult, utanför Hillerstorp i Småland, i regi av Helgelseförbundet.
Mina första 18 år tillbringade jag i Habo.

Har alltid gillat USA och höll och håller ännu på att USA gjorde rätt som stred i Vietnam. Det största men inte det enda felet var att de inte vann. Det var en kamp mot diktatur, tyranni och världserövrarsocialism.

Under gymnasieåren väcktes mitt inrikespolitiska intresse av Gösta Bohman. Hans frihetsanda och tro på individen och kamp mot socialisternas omättligt glupska jättestat - som tar allt vi äger och tjänar, lägger sig i allt och styr allt och bestämmer allt, är ännu mycket mer angeläget idag - och detta trots att regeringen är borgerlig.
Efter tre år på teknisk linje på Erik Dahlbergsgymnasiet i Jönköping, erhöll jag reservofficersutbildning i Flygvapnet under 26 månader, och slutade som RO/Kn.
Studerade till civilingenjör på linjen för Industriell Ekonomi, på Tekniska Högskolan i Linköping, men slutförde inte.
Har arbetat som säljare och de senaste dryga tio åren kört taxi, och vid sidan av ägnat mig åt läsande och skrivande, både debattartiklar i dagstidningar och på egen blogg [ läs här ].
Bor åter i Habo sedan 13 år, detta centrum i Sverige och Världen, och en av civilisationens framkanter.


Vargastenen i Kopparhult från 1841 [Läs här] (se också denna bloggs vänsterkolumn för bild och texter), då sista vargen sköts, visar att här har vi haft förnuft och självbevarelsedrift sedan länge. Där människor skall bo skall vargen utrotas, det är så civilisationen utvidgas.


När vargen bokstavligt återerövrar fredade marker, då sker det därför att människovargar fått makt över tankar och politiska beslut!


I Hökensås finns också ett annat mer känt minnesmärke. Falks grav från 1855. Det markerar en tid då vi hade självbevarelsedrift nog att avrätta kallblodiga mördare. Nu skyddas mördare. [1]


Dessa två årtal och händelser i vår kommun (båda tycks ligga precis innanför kommungränsen) kan tjäna som symboler för en tid som gått, och en moral som brutits ner och som vi måste hitta tillbaka till - om vi vill överleva!

Har alltsedan slutet av 1970-talet för varje år nödgats konstatera att kristenheten blir allt mindre kristen och allt mer avfallen.
Isynnerhet gäller det från slutet 1990-talet.
Ingen del av kristenheten visar något intresse för att återgå till Bibeln, och utan den omvändelsen finns inget hopp för kristenheten i Sverige eller Europa.
Hoppet att det svenska folket utanför kyrkorna skall vända åter till sina fäders tro har inte mycket att hämta kraft ur.
Sveriges och Europas framtid hänger dock på detta:
Skall de inhemska europeiska folken återvända till sin Gud, eller skall man låta islam ta över?
Utan kristendomen KAN folken i Europa inte hitta tillbaka till sin styrka och värja sin rätt.
Sverigedemokraternas framträdande i Aftonbladet må 19 okt 2009, genom partiledaren Jimmie Åkessons debattartikel [ Läs här ], och på Newsmill [ Läs här ] och sändningarna i SVT24 samma dag och de följande, från SD:s Landsdagar helgen innan (16-18 okt), kanske kan betyda en vändning, en vändpunkt.
Utan tvekan har deras budskap stort gensvar hos en förtryckt och tystad och okänt stor del av svenskarna, somliga säger långt mer än tio procent. Många tycker att det är nog nu.
SD ser sig själva som Sveriges bästa hopp - vi får se. Dock synes det mig, som inte tidigare lyssnat på dem, som om de är grovt förtalade. Jag har själv tänkt, talat och skrivit i samma banor som jag kunde höra från deras Landsdagar, inte sällan nästan med samma ord!
Svenskarna har rätt till sitt eget land, och om tillräckligt många bestämmer sig för det så finns det skäl att hoppas.
Men utan ett allmänt återvändande till kristendomen hos de europeiska folken, inklusive det svenska folket, synes  Sverige såväl som Europa förlorat. 


Kanhända kan det ske igen, att Islam just genom sitt  hot mot Europa,  som så många gånger förr, åstadkommer just ett uppvaknande till självbevarelsedrift och självbesinning i Europa. 


Europa har sin identitet som kristna och anti-islamistiska! Våra korsfanor vittnar om det, alla Rolandstatyer vittnar, och islamistisk historia i över 1400 år med blodiga gränser och blodiga attacker på Europa vittnar om det.
Det kristna uppdraget står över det nationella, men att säga som den nominellt kristna tidningen Dagen och andra pseudokristna, att det nationella inte har med Gud att göra alls, eller till och med att det skulle stå i motsättning till det kristna budskapet, det är gudlöst! Det räcker att säga Israel! Å andra sidan är det logiskt att de som förnekar judarna rätten till sitt land, är beredda att betala för att andra ska komma till Sverige och Europa och genom barnaavlande erövra ett land som byggts av kristna med kristna värderingar under tusen år./cid 2009-10-25 sö/uppdaterat 2011-02-21 må/[1] sö 6 mars, 2011