söndag 6 mars 2011

Integrationspolitiken belönar lagbrytare

Dick Erixon skriver som vanligt skarpt och moraliskt mitt i prick. Idag om den s.k. "integrationspolitiken". Nedan ett långt citat från han bloggartikel på DagensPS:


Snällismen i integrationspolitiken förödande 

"Det finns inga "papperslösa". De som kallas så har papper – papper från en omfattande domstolsprocess där deras sak prövats och där domstolen beslutat att de inte har rätt att befinna sig i Sverige, utan ska lämna landet.
När de ändå stannar, har nu Fredrik Reinfeldt (M), Maud Olofsson (C), Jan Björklund (FP) och Göran Hägglund (KD) tillsammans med Maria Wetterstrand (MP) bestämt att detta öppna och medvetna trots mot svenskt rättsväsende ska belönas. Som tack för att de bryter mot lagarna ska de nu få alla välfärdsstatens förmåner. Vissa av oss ska betala skatt och leva enligt lagarna. Men andra ska slippa. När de bryter mot lagen, menar statsministern att det inte finns något viktigare än att belöna detta beteende.
Respekten för svensk lag undergrävs aktivt av landets politiska ledning.
Varför ska någon följa lagar, om politiker är så måna om att värna och belöna dem som bryter mot lagarna?" 
* * *

Statsminister Reinfeldt motiverade denna överenskommelse bland annat med att man ville motarbeta "främlingsfientliga" krafter. Mig synes detta vara rena motsatsen. Det är en politik som är till för att gynna islam och muslimers främlingsfientliga hållning till Väst, Europa, kristendom och här i Sverige svenskarna.
Vi har Advent, Lucia, Jul, Trettondagshelgen, Påsk, Pingst och Midsommar. Helger fyllda av glädje, frid och mening för den som vill fördjupa sig. Islam erbjuder massmord i julrushen några dagar före Lucia, en månad om året, Ramadan, då man svälter på arbetstid så man inte orkar arbeta och äter som svin på kvällar och nätter så man inte orkar gå upp på morgon, samt en gång i livet en resa till Mecka då miljoner vandrar runt en svart sten och regelbundet trampar ihjäl hundratals eller tusentals! I fjortonhundra år har islam utövat makt med blodiga svärd mot alla sin grannar, islams blodiga gränser är ett odödligt begrepp. I vår tid bevisar man sin "fredlighet" genom att svara på ofarliga icke-dödande teckningar med bomber i turbanen på Muhammed, genom att hota, våldta, mordbränna, riva kyrkor, uppmana till mord, planera mord samt begå självmördande massmord!

Om detta är en fredlig religion  - ge mig hellre en krigisk icke-religion!

Under fjortonhundra år har Europa gång på gång blivit hotat och anfallet av islam. Det enda felet med korstågen, som var ett flerfaldigt berättigat självförsvar och en livsnödvändig motattack, efter över fyrahundra av kristet tålamod, var att man inte lyckades återta det islam oprovocerat och med orätt hade underkuvat.

Gång på gång har Europa rest sig under trycket från islams våld, Europa har funnit sig själva och sin identitet som kristna och anti-islamistiska. Vi har försvarat oss gång på gång. 1683 hade Wien omringats av muselmaner och i sista stund när Wien var beredda att ge upp, kom den 12 september räddningen från Polen med kung Sobieski i ledningen för ett kavalleri som lyckades driva muselmanerna på flykten.

Nu. Vi slåss inte, vi försvarar oss inte, vi gör inget motstånd på något sätt. Vi säljer oss inte till högstbjudande. Vi ger inte bort Europa och Sverige gratis. VI BETALAR muslimer för att komma hit, vi betalar dem för att leva här, vi låter dem leva på vårt arbete, vi tvingar dem inte att arbeta, vi ger dem inget arbete, vi säger åt dem att leva parasitiskt, föda barn och vänta på att ta över makten och ägandet av det som kristendomen i tusen år har skapat i Sverige och i Europa i mer än femtonhundra år.

Detta är en sådan dödslängtan och brist på självbevarelsedrift att man måste säga att de folk och den civilisation som beter sig så drar över sig ett rättvist straff.

Vår dödslängtan och brist på livlust, vår avsaknad av självbevarelsedrift och brist på framtidshopp synes bäst i mördandet av vårt eget kött och blod. Som om detta inte fort nog skulle leda till vår utplåning så hjälper vi för säkerhets skull till genom att importera, inte sådana som kan hjälpa oss, utan sådan som vill stjälpa oss, ja som hatar oss, och har ett uttalat syfte att lägga hela världen under islams välde.

O att vi måtte vakna innan det är för sent - det kan redan vara för sent, men hellre försöka, bedja, hoppas och verka, än bara lägga sig ner och vänta på döden.

Om Väst inte söker sig tillbaka till GUD, den Gud vi vänt oss bort ifrån, så har vi ingen chans emot islam! Islam kan inte bekämpas med humanism, liberalism, demokrati eller politik i allmänhet. Socialister och liberaler, samt gammalsossarna med moderat-etikett - alla tycks de gaddat sig samman för att förgöra Sverige - alternativt är de totalt blinda och tror att de är goda! Vi stryper oss själva långsamt till döds och kallar det gott!

Nuväl! Man vill stoppa SD till priset av att Sverige utplånas och demokratin går under. Om religionsfriheten för muslimer hotar både Sverige och demokratin - då bör hellre islam förbjudas än att Sverige och demokratin går under. Man amputerar hellre en fot än dör!

Det synes som om Reinfeldt II tappat både sans och förnuft. Det är sant att om man ger SD rätt så gynnar det SD. Men ännu mer sant är att man gynnar SD ännu mer då man inte bara fortsätter den dåliga invandringspolitiken utan förvärrar den!

Det politiska landskapet i Europa och kanske mest i Sverig eär mycket öppet och snabbt föränderligt. Socialdemokratin har på typ 5 år gått från enpartistatens bärare till en skock getter utan herde.

Reinfeldt har av Gud ställts att träda i socialisternas ställe, men har inte fattat att varken Gud eller människor vill ha tillbaka sosseriet - att byta namn, ansikte och rock räcker inte. Reinfeldt bör besinna att han kan förlora makten fortare än han fick den!

* * *