torsdag 17 februari 2011

Liten Inledning
#4. Socialismen – Summan av allt ont efter Reformationen


Habo 16 februari 2011 kl. 20:00
Inledning #4  Om Socialismen
På den s.k. Upplysningen, som innebar att människan trodde sig kunna avsätta Gud och all myndighet, och befria människan genom att rättfärdiga uppror, följde först den blodiga franska revolutionen och sedan därpå den värsta olyckan världen skådat sedan det blodiga islam började år 622 – socialismen.
Socialismens "idé" är att allt ont kommer av ägandet - inte statens ägande, utan endast den privata äganderätten - en moralistisk och amoralisk "teori" som är skapad för att socialt och moraliskt göra stöld från rika legitimt. Och medellösa och fattiga utsätts genom denna Djävulska "ide" för ett övermänskligt förtryck. 

Och på samma sätt, eftersom denna "teori" är gudlös kan man inte vädja till Gud, och eftersom den är materialistisk så kan den inte vara vetenskaplig, men i brist på legitimitet så kallar man den vetenskaplig, för att slå blå dunster i ögonen på vidskepliga och gudlösa med en blind tro på allt som kallas vetenskapligt och kristendomsfientligt.  
1848 publiceras Kommunistiska Manifestet, av Karl Marx och Friedrich Engels, däri kungörs det viktigaste för deras program, och utan kunskap om detta spökmanifest saknar man den viktigaste nyckeln till historien sedan dess.
Det framgår att avskaffandet av den privata egendomen hör ihop med avskaffandet av familjen och äktenskapet. Barnen betraktas som statens egendom, samhället tar ifrån föräldrarna ansvaret och rätten att fostra barnen. Socialisterna tar makten över barnen för att så göra morgondagens samhälle än mer socialistiskt. Barnen skall indoktrineras från vaggan till graven så att alla blir lydiga robotar för socialismen. Också moderlandet, fosterlandet eller fäderneslandet skall tillika med nationaliteten helt avskaffas. 


Allt detta och mer av samma eller värre slag är idéer som lever starkt idag – bland s.k. borgare också!
Det är ett faktum att hela Västerlandet – även USA – har låtit sig förföras av delar eller bitvis av dessa sjuka idéer. Än mer paradoxalt är att sedan 1989, Berlinmurens fall och den socialistiska massmordsdiktaturen Sovjets sönderfall, så har borgarna i Väst blivit alltmer hjälplösa offer för förföriska socialistidéer, som inte sällan är klädda i "grön" eller "pacifistisk" eller "en-jord,en mänsklighet" agenda.  

Sannolikt beror oförmågan att avslöja och stå emot socialismen i alla dess förklädnader – liberalism är en annan sådan – på att det var lättare att stå emot de socialistiska lögnerna så länge man hade en tydlig fiendebild som var avskräckande, likt det socialistiska Sovjetimperiet.
Här är en av de viktigaste meningarna i Manifestet:
"Men kommunismen avskaffar de eviga sanningarna,
den avskaffar religionen och moralen i stället för att omskapa dem,
den står därför i strid med all hittillsvarande historisk utveckling.”

Med avskaffandet av äganderätten följer, det erkänner man, avskaffandet av familjen, äktenskapet, föräldrarnas rätt över barnen, all moral, all tradition och alla seder – ja man förnekar existensen av rätt och fel, gott och ont, eller överhuvudtaget någon slags evig oföränderlig sanning


Intet att undra på att även de bästa bland socialisterna förvränger sanningen.
Här följer nu Manifestets tio-punkts program för socialisering av ett land (läs och förundras och ta varning!) [anmärkningar, fetstil och kursiveringar är mina]:
"Proletariatet kommer att begagna sin politiska makt till att så småningom fråntaga [läs: stjäla genom skatter] bourgeoisin allt kapital och centralisera alla produktionsinstrument i statens d.v.s. i det som härskande klass organiserade proletariatets händer samt fortast möjligt öka mängden av produktionskrafter.
"I början kan detta naturligtvis ske endast genom despotiska ingrepp i egendomsrätten [att man stjäl erkännes alltså] och i de borgerliga produktionsförhållandena, således genom åtgärder, vilka synes ekonomiskt otillräckliga och ohållbara, men som under rörelsens utveckling kommer att spränga sina egna gränser och är oundvikliga som medel att omlägga hela produktionssättet.

"Dessa åtgärder kommer naturligtvis att vara olika i olika länder.
För de utvecklade länderna skall dock tämligen allmänt följande kunna komma till användning:
1. Jordegendomens expropriering och jordräntans användning till statsutgifter. [all markrätt överförs till staten=partiet, ingen enskild för äga mark oavsett ändamål]
2. Stark progressiv beskattning. [=stark progressiv inkomstbeskattning, att beskatta arbete är överhuvudtaget en nyhet, och drabbar naturligtvis just arbetare ]
3. Arvsrättens avskaffande. [hänger samband med och är en nödvändig följd av upphävandet av äganderätten, och avskaffandet av all moral, alla historiska band, avskaffandet av alla familjeband, avskaffandet av alla seder, bruk och traditioner]
4. Konfiskation av alla emigranters och rebellers egendom.
5. Kreditens centralisering [socialisering av bankväsendet] i statens [=partiets] händer genom en nationalbank med statskapital och uteslutande monopol.
6. Centralisering av transportväsendet [ monopol ] i statens händer.
7. Utökande av nationalfabriker, produktionsinstrument, uppodling och förbättring av jorden efter en samhällelig plan. [ jmf de "berömda" femårsplanerna i Sovjet som förkroppsligade inkompetens och fördärv ]
8. Lika arbetstvång [ det är utan rätt till lön = slaveri ] för alla, upprättande av industriella arméer, särskilt för åkerbruket. [ jmf arbetslägren i Gulag i Sovjet ]
9. Förenande av jordbruks- och industridriften; åtgärder för att så småningom utplåna skillnaden mellan stad och landsbygd. [ all ondska har ett stort mått av skenrättfärdighet, man ursäktar terror mot verkligheten och människorna med att man vill  och tror sig kunna och lovar att "förändra" människan och världen - det har aldrig lyckats, det enda dessa utopier gör är att ge ondskan ett ansikte och ändå lär vi oss aldrig ]
10. Offentlig och kostnadsfri uppfostran av alla barn. Avskaffande av fabriksarbetet för barn i dess nuvarande form. Uppfostrans förenande med den materiella produktionen o.s.v. [ barnen ägs av staten=partiet, föräldrarna är barnmaskiner, de har ingen rätt till barnen, och barnen har ingen rätt till föräldrarna, barnen görs till slavar åt socialismen istället för fabrikören, som om det vore bättre att slava i en fabrik bara man byter namn och ägare ]
"När under utvecklingens lopp klasskillnaderna försvunnit och all produktion koncentrerats i händerna på de förenade individerna, så förlorar den offentliga makten sin politiska karaktär. Den politiska makten i egentlig mening är det organiserade våldet [ SE! VÅLD är socialismens HJÄRTA! ] av en klass till en annan klass’ undertryckande. När proletariatet i kampen mot bourgeoisin med nödvändighet förenar sig som klass, genom en revolution [ blodig dödlig ]  gör sig till härskande klass och som härskande klass med våld upphäver de gamla produktionsförhållandena, så upphäver det med dessa produktionsförhållanden klassmotsättningarnas existensbetingelser, klasserna överhuvudtaget och därmed sitt eget herravälde som klass. I stället för det gamla borgerliga samhället med dess klasser och klassmotsättningar framträder en sammanslutning, vari envars fria utveckling är förutsättningen för allas fria utveckling.” [ detta påstående är av all erfarenhet överallt alltid upphävt - socialismen befriar ingen, det är bara nya herrar och nya kedjor ]"
/slut citat från Manifestet

Inget enda socialistiskt experiment, vare sig det svenska med sitt moraliska och juridiska våld, eller socialistiska massmordsregimers system med sitt programmatiska förtryck och direkt fysiska dödliga våld i fredstid mot det egna landets obeväpnade oskyldiga människor, har någonsin lyckas befria någon människa – utom den lilla härskande eliten förstås, som överallt skaffat sig rikedom och makt på dessas bekostnad som de sagt sig kämpa för, men mördat i miljontal.
* * *
Länkar
Kommunistiska Manifestet
August Palm
Massmorden i socialismens namn

* * *
Liten Inledning #5 – 1881 - Socialismen får fäste i Sverige genom August Palms agitation
* * * * *
/uppdaterad 2011-02-20