fredag 4 mars 2011

Vargastenen Kopparhult:
"Här sköts sista vargen 1841"

/Upplagt 2011-03-04
2011 fyller Vargastenen i Kopparhult 170 år



Stenen bär texten: 
"Här sköts sista vargen 1841"
Klicka på bilden för större bild!

Vårt land är i djup kris. Vi skyddar inte bara vargar utan också människomördare och landsförrädare. 


Inget liv är så säkert och skyddat som vargens och mördarens. 35000 människoliv mördas varje år enligt lag! Av sjukvården vars uppgift är att rädda liv. 


Livräddningsorganisationen kan till och med tvinga människor (som vigt sitt liv till att rädda liv) att döda - eller förlora sitt jobb, eller inte få vare sig utbildning eller jobb! 


Krigsorganisationen (Försvarsmakten utan försvars- resurser) som SKALL DÖDA medger samtidigt att man kan få slippa döda fiender i krig.


Den som sparkar ihjäl en redan liggande människa får oftare än vi vill erkänna inget straff. 2-3 månaders vård för ihjälsparkande av Guds avbild är inte ovanligt. Men 6 års fängelse för dödande av varg utan tillstånd är regel utan prut.



Sjukvården skall rädda liv men tvingar personal att döda. Försvaret SKALL DÖDA men tillåter folk att slippa döda fiender i krig. Inget dödsstraff vare sig för mord eller landsförräderi. Det ÄR landsförräderi. Att tillåta aborter, som är mord och dödande av vårt eget kött och blod är bara möjligt i en kultur som förlorat sin livsvilja. Den Västerländska kristna demokratiska civilisationen har förlorat sin tro, vänt sig bort från sin Gud, och tappat både livsmod, framtidshopp och självbevarelsedrift.


Det är logiskt att en sådan trolös civilisation värnar om vargar och mördare, men utlämnar de mest sårbara, de minsta, de mest ofarliga, de mest behövande, de mest skyddsvärda till en våldsam död i ett mekaniskt dödande som påminner om Tysklands nationella socialistiska massmordsmetoder under Hitler.


Det är logiskt att man sakta men säkert undergräver sin egen existens på alla sätt. Under abortlagens tid har man dödat ca 1 miljon människor, istället har vi importerat ungefär lika många människor, varav många står för en kultur som inte passar här, ja som vill förgöra oss. 


Och vi inte bara välkomnar detta, vi betalar för att få hit denna mot oss fientliga kultur, och som om det inte vore nog så kallar vi det barmhärtigt och rättfärdigt och gott. 


Sedan när blev långsamt självmord något gott? Men när de flesta rättfärdigar mord på de minsta, vårt eget kött och blod, så skall man inte förundra sig att man söker döden för hela civilisationen.


Den Västerländska kristna demokratiska civilisationen, med sin kultur, sitt rättstänkande och sin tekniska kompetens är den på alla sätt mest överlägnsa i världshistorien. Ändå gör vi allt för att ta död på oss själva och hjälper våra fiender att erövra allt som 2-3 tusen år av verksamhet har skapat!


Vilken dårskap! Endast om vi vänder om till vår Gud kan Västerlandet räddas. Om Västerlandet går under går också det demokratiska arvet under. Alla demokrater, oavsett parti, borde inse detta. OM man värdesätter islams utbredning högre än försvar av demokratiska värden, då är man inte demokrater. OM man värdesätter demokratin mer än islam, då inser man att man kan inte i demokratins namn förgöra demokratin.




* * * 
LÄNKAR
Om vargjakt:
Varghotet
Mot vargen
Vargen i Skaraborg
För/emot jakt
Första vargjakten på 45 år
"Vargavinter"
Vargplågan
Vargfångst Småland
Vargplågan Madesjö
Vargplågan Villstad
Varg i Tjust

* * *